Overzicht van onze diensten

Algemene electriciteitswerken

Bent u op zoek naar een vakman voor uw elektriciteitswerken in uw nieuwbouw of renovatie? Quality Electrics voert met de hoogste zorg al uw elektriciteitswerken uit conform de geldige reglementering zowel residentieel als industrieel. We voorzien u van alle schema’s en zorgen voor de vereiste keuringsattesten.

Domotica - Zorgdomotica

Domotica blijft voor vele mensen een onbekend terrein. U kan bij ons altijd navragen wat een domotica-systeem van voordelen kan hebben voor uw nieuwbouw of renovatie.

Zorgdomotica is een relatief nieuw begrip en overkoepelt technische innovaties om uw woning levensbestendig en veiliger te maken.

Verlichting

Bij QualityElectrics bent u aan het juiste adres voor zowel uw verlichting voor buiten als voor binnen. In samenwerking met een lichtstudiebureau kunnen wij een lichtplan opstellen naar gelang uw wensen. U kan bij ons ook terecht om uw bestaande verlichting te vernieuwen door LED verlichting.

Zelfbouwkits - ELIZ

ELIZ of Elektriciteit Leg Ik Zelf is ons systeem om zelf uw elektriciteit te leggen. We voorzien in een gedetailleerd legplan en duidelijke instructies. Kortom, kan u een IKEA-kast monteren , dan kan u met onze begeleiding uw elektriciteit zelf leggen.
 

Contact opnemen

Volgen

0470/198.677

©2019 by Quality Electrics.