top of page

Overzicht van onze diensten

Algemene electriciteitswerken

Bent u op zoek naar een vakman voor uw elektriciteitswerken in uw nieuwbouw of renovatie? Quality Electrics voert met de hoogste zorg al uw elektriciteitswerken uit conform de geldige reglementering zowel residentieel als industrieel. We voorzien u van alle schema’s en zorgen voor de vereiste keuringsattesten.

Domotica - Zorgdomotica

Domotica blijft voor vele mensen een onbekend terrein. U kan bij ons altijd navragen wat een domotica-systeem van voordelen kan hebben voor uw nieuwbouw of renovatie.

Zorgdomotica is een relatief nieuw begrip en overkoepelt technische innovaties om uw woning levensbestendig en veiliger te maken.

Verlichting

Bij QualityElectrics bent u aan het juiste adres voor zowel uw verlichting voor buiten als voor binnen. In samenwerking met een lichtstudiebureau kunnen wij een lichtplan opstellen naar gelang uw wensen. U kan bij ons ook terecht om uw bestaande verlichting te vernieuwen door LED verlichting.

Zelfbouwkits - ELIZ

ELIZ of Elektriciteit Leg Ik Zelf is ons systeem om zelf uw elektriciteit te leggen. We voorzien in een gedetailleerd legplan en duidelijke instructies. Kortom, kan u een IKEA-kast monteren , dan kan u met onze begeleiding uw elektriciteit zelf leggen.
 

boringen ~ slijpen & kappen

Wij kunnen ook uw betonboringen voorzien tot 160mm. Ook van onder naar boven behoort tot de mogelijkheden.
Indien er geen water aanwezig is, kunnen we voorzien in een eigen pompgroep. Bekijk hier de tarieven.

Slijpen en kappen doen we steeds met een sleufdiepte van 35 mm. Inbouwdozen worden geboord tot 60mm diep. Vraag naar onze voorwaarden!

IMG_2685(1).JPG
teletask_edited.jpg
japanse tuin 2.jpg
Original on Transparent1.png
2017_EP_BOREN.png
bottom of page